Karnevál szelet



no

Hozzzávalók a tésztához:

Hozzzávalók a krémhez:

Hozzzávalók a mázhoz:


Elkészítés:

A 6 tojás sárgáját 20 dkg cukorral, 1 kanál mézzel habosra kikeverjük.Beleteszünk 7 kanál lisztet, 1 késhegynyi szódabikarbónát, 1 kanál kakaót és a tojások felvert habját. Úgy sütjük, mint a rendes piskótát. A vaníliás pudingot a két dl tejjel megfőzzük, és belekeverjük a vaníliás cukrot. A ramát a cukorral szintén kikeverjük, és a kettőt hidegen összekeverjük. Ezt kenjük a tésztára.

A 2 tojás fehérjét gőz felett jó keményre felverjük a 10 kanál porcukorral. Rákenjük a krém tetejére, majd rezselt csokival meghintjük.

kiprobalva

JÓ ÉTVÁGYAT!